Om Nora Stadshotell

Sedan några år tillbaka så är vi en del av Sweden Hotels. Som gäst kan du bli en del av Gästklubben, Sweden Hotels välutvecklade bonusprogram. Medlem i Gästklubben VVV blir du genom att fylla i en ansökan direkt på hotellet i samband med din övernattning. Be personalen på hotellet om ett ansökningsformulär så hjälper de dig. Alternativt så kan du bli medlem online. Då kommer ditt medlemskort hem i posten om några dagar.

Gästklubben VVV har tre nivåer, Veni, Vidi och Vici. Så fort du blivit medlem (Veni-kortet) och samlat ihop tillräckligt med poäng kan du boka en bonusövernattning, ett paketerbjudande eller handla attraktiva artiklar i vår webshop för dina poäng. Du får dessutom tillgång till rabatter och andra erbjudanden på våra hotell och hos våra samarbetspartners.

Gästklubben Swedenhotels Logga Sweden Hotels

Om Nora Stadshotell

Nora stadshotell har 36 rum med 63 bäddar. Här kan du boka rum! Vissa av dubbelrummen är lämpliga även som familjerum då de är utrustade med bäddsoffa och möjlighet till ännu en extra säng. Hälften av rummen ligger i den gamla byggnaden och resterande ligger i en utbyggnad som uppfördes på 50-talet, där finns även dom lite större familjerummen. Här finns 18 dubbelrum och 18 enkelrum. Vi har också fina Paket efter säsong.

Läs mer...
 

Historik Nora Stadshotell

Nora stadshotell byggdes 1878 och ligger mitt i Nora vid stadens vackra kullerstenstorg. Här har både litterära mord och kulinariska fröjder begåtts sedan sent 1800-tal. Hela Nora kan beskrivas som ett levande byggnadsvårdscenter med exempel på träbyggnadsteknik från tre århundraden.

 

Boka rum på Nora Stadshotell

Se filmen om Nora Stadshotell